close
Vendi

TETOVË: NË TREG ME XHEPA TË ZBRAZUR

Screenshot_6

Ofertë e madhe, fuqia blerëse e vogël


Luhatja e çmimeve në prag festash, gjithmonë ka revoltuar qytetarët, por nga ana tjetër, edhe shitësit nuk deklarohen mjaftë të kënaqur me fitimet që bëjnë.

Qytetarët ankohen dhe deklarojnë se çmimet e  produkteve të tregut janë mjaftë të larta.

Nga ana tjetër, shitësit janë të kënaqur me fluksin e ditëve të fundit, dhe shpresojnë që e njëjta situatë të vazhdohet edhe ditëve në vijim.

Përndryshe, çdo fillim të muajit të Ramazanit, tregjet dhe shitoret vërshohen nga fluks i qytetarëve. Edhe pse sic thonë këta të fundit cmimet nuk janë aq reale, mundohen që në një far forme të plotësojnë nevojat e tyre dhe familjarëve. /Lulzime Ameti/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia