close
Top LajmeVendi

TETOVË: MBLEDHJE KËSHILLIT INICIATIV KUNDËR “KAZINOVE”

32207472_1786963268007442_7615134443539267584_n-960×480

Nga Ministria e Financave nuk është dhënë leje


Në komunën e Tetovës është zhvilluar takimi i radhës ndërmjet Këshillit Iniciativ kundër hapjes së “KAZINOVE”, Kryetares së Komunës Teuta Arifi, Kryeshefit të SPB- Tetovë Amir Dalipi si dhe Komandantit të Stacionit policorë.

Nga ky takim i përbashkët informohen qytetarët se: • Objekti në fjalë nuk ka leje për transformimin e hapësirës nga objekt banimi në veprimtari afariste.

  • Nga Ministria e Financave nuk është dhënë leje për të ushtruar veprimtari të lojrave të fatit.
  • Këshilli i Komunës së Tetovës në mbledhjen e fundit ka marë 5 vendime që i janë dërguar institucioneve përkatëse. Nga ky vendim gjeneralisht, kërkohet involvimi i Komunës në sjelljen dhe miratimin e ligjit të ri i cili rregullon veprimtarinë elojrave të fatit si dhe distancimi i këtyre veprimtarive në pjesët periferike të qytetit.

Komuna e Tetovës, SPB-Tetovë, Këshilli Iniciativ i lagjes “Reçicë e Vogël” kërkojnë njëzëri:  Syçelësinë e Institucioneve relevante të cilat lidhen direkt apo indirekt në procedurën e hapjes së kësaj veprimtarie në lagjen Reçicë e Vogël, deri në sjelljen dhe miratimin e ligjit të ri në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. /Art Channel/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia