close
Top LajmeVendi

TETOVË: KONGRESI I PARË I ASH-së

Pritet që Ziadin Sela të rizgjidhet në krye të partisë


Në Pallatin e Kulturës në Tetovë, është duke u mbajtur kongresi i parë i partisë Aleanca për Shqiptarët në të cilin 607 delegatë prej gjithsej 672 të paraparë do ta zgjedhin kryetarin e partisë dhe Kuvendin Qendror.

Të pranishëm në kongres ishin përfaqësuesi i Ambasadës së Amerikës –përfaqësues të OSBE-së, përfaqësues të Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe partisë Vetëvendosje, deputeti Rexhep Memedi nga BESA “E Gashit” dhe Avdush Demiri e Kastriot Rexhepi nga BESA “E Kasamit”. 

Art Channel

The author Art Channel