close
Bota

SIRI: USHTRIA TURKE RRETHON AFRININ

Ushtria turke thotë se ka rrethuar qytetin Afrin që banohet nga kurdët në veri të Sirisë, fokusi i një sulmi kundër milicisë kurde, shkruan BBC.

Një deklaratë thotë se trupat dhe aleatët e rebelëve sirianë kanë kapur gjithashtu “zonat me rëndësi kritike” gjatë rrethimit të rajonit të Afrinit. /Agjencitë/

Art Channel

The author Art Channel