close
Bota

BRUKSEL: BE DO TË RRIS SIGURINË

beee

BE do të vendos një trupë prej 10 mijë rojash në patrullimin e kufijve të saj tokësorë dhe detarë sipas planeve që do të bëjnë që blloku të trefishojë deri në 5 miliardë euro në vit shpenzimet e tij për vënien në shënjestër të emigracionit në bllok. 

Duke publikuar planin e tij të shpenzimeve prej 34.9 miliardë dollarësh, për vitet 2021-2027, komisioni evropian insistoi sidoqoftë se nuk do të financonte vendosjen e rrethimeve në kufijtë e BE. Kryeministri djathtist i Hungarisë, Viktor Orban, vitin e kaluar, i kërkoi BE të financonte rrethimin në kufijtë e vendit të tij me Serbinë dhe Kroacinë. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia