close
Ekonomi

ARTI I FINANCËS: MARRËVESHJA ME EMRIN – INVESTIME TË SIGURTA

Screenshot_3

Me anëtarësimin në NATO priten më shumë investime


Njohësit e çështjeve ekonomike vlerësojnë se me anëtarësimin në NATO dhe fillimin e negociatave për anëtarësim në BE, priten më shumë investime të huaja në vend. Ata shtojnë se ky proces do sjelle një situatë më të sigurtë edhe për bizneset e vendit.

Arritja e marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë pritet të sjellë efekte pozitive në ekonominë e vendit.  Imer Selmani theksoi se ky proces do sjelle nje situate me te sigurte si per bizneset e vendit ashtu edhe per investitoret e huaj.

Arritja e marreveshjes sipas Fatmir Bytiqit hap rrugen e integrimit ne NATO dhe BE qe do te ofroj nje perspektive me te mire per te ardhmen.

Bashkebiseduesit ne kete emision theksuan se tani me bizneset duhet te frymojne lirshem gjithnje duke theksuar faktin qe mjetet e ofruara nga ana e shtetit per perkrahjen e biznese te mos mungojne. /Xhumadije Ibraimi/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia