close
EkonomiVendi

ANALISTËT: POLITIKA E JASHTME IN, EKONOMIA OUT

belg

Qytetarët të ndarë në vlerësimin e të arriturave


Qeveria e Maqedonisë prezantoi të arriturat gjatë vitit të parë të qeverisjes. Analisti politik Selim Ibraimi vlerëson se në planin e jashtëm kjo përbërje qeveritare ka arritur shumë, porn ë atë të brendshëm, sidomos, në planin ekonomik duhet edhe shumë punë, për të arysetuar moton qeveritare ‘Jetë për të gjithë”.

Njohësit e çështjeve politike një vjetorin e qeverisjes së udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev e vlerësojnë me përparime në politikën e jashtme dhe ngecje në politikat e brendshme veçanërisht në zhvillimin ekonomik.

Ndërkaq, qytetarët shprehin qëndrime të ndryshme rreth funksionimit një vjeçarë të qeverisë Zaev.

Përndryshe qeveria në preskonferencën e sotme në prezencë të kabinetit qeveritarë prezantoi të arriturat një vjeçare të kësaj qeverie. Duke mos anashkaluar projektet e realizuara e që janë në realizim e sipër. /Xhumadije Ibraimi/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia