close

Aug 6, 2018

vershime_8539
Vendi

SHKUP: DY VJET NGA VËRSHIMET

 “Të mos harrohet dhe asnjëherë të mos përsëritet” Nën moton “Të mos harrohet dhe asnjëherë të mos përsëritet”, kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski, sonte në sheshin në Stajkovc do t’u ndajë më
read more
1 2
Page 1 of 2