close

Aug 1, 2018

Screenshot_3
Vendi

KSHZ: MIRATOHET RREGULLORJA E REFERENDUMIT

'Tër rinjtë për Maqedoni’ iniciativë për referendum tjetër KSHZ sot ka miratuar Rregulloren për përgatitjen, organizimin dhe zbatimin e referendumit të ardhshëm. Me këtë rregullore, të drejtë prononcimi kanë të gjithë qytetarët e Maqedonisë që
read more
1 2
Page 1 of 2