close

Jul 10, 2018

Screenshot_3
Vendi

VDEKJA E TIFOZIT: THIRRJE PËR QETËSI

“Zaev: Ndal gjuhës së urrejtjes” Institucionet e vendit, por edhe personalitete publike vazhdojnë të bëjnë thirrje që rasti i vdekjes së 21-vjeçarit Nikola Sazdovski të mos i jepet konotacion etnik dhe të mos përfitohet politikisht.
read more
1 2
Page 1 of 2