close

Jun 19, 2018

ferid-murat
Vendi

SHKUP: UNT DEKORON NOBELISTIN FERID MURAD

Ademi: “Murad frymëzim për punën dhe veprimtarinë’ Shkencëtari dhe nobelisti me famë botërore Ferid Murad, u dekorua me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti Nënë Tereza. Murad është shqiptarë me prejardhje nga Gostivari por që
read more
1 2
Page 1 of 2